Voorbereiding
Door: noordzeeronde
Blijf op de hoogte en volg Wim
29 April 2012 | Nederland, Groningen
De laatste voorbereidingen worden getroffen.
Nog wat dingetjes kopen, kaarten downloaden e.d.
Nog 3 weken dan is het zover,
Wim.
29 April 2012 - 08:12
Friedeke:
ha Wim, 't wordt menes..! Succes met de laatste voorbereidingen :-)
29 April 2012 - 08:26
Judith:
Spannend!!! -
29 April 2012 - 08:35
Gerbert:
Veel succes met de voorbereidingen;
wel zorgen dat je uitgerust op reis gaat! -
29 April 2012 - 08:41
De Zwarte Pijl:
nog wat wind in de bandjes en dan gaan! -
29 April 2012 - 09:29
Peter Rehwinkel:
wie doet de groenvoorziening tijdens uw afwezigheid? -
29 April 2012 - 10:59
Anders Öestergäerd:
Wim, finner du opp trappen på motsatt side av kassene ved butikken, i utenlandsterminalen. Loungen er et tilbud til flyselskapene utenfor samarbeidet og brukes.
Loungen er perfekt for reisende som ønsker å slappe av i behagelige omgivelser. Her kan man slappe av, lese en avis, et magasin eller nyte god mat og drikke i rolige omgivelser Bergen. -
29 April 2012 - 12:08
Bert En Fietsgroep:
Wim, veel succes. We zullen je volgen terwijl wij de Noord Groninger wind trotseren. -
29 April 2012 - 15:59
Harm:
Wim,
Ik had je digitaal nog niet zo hoog zitten. Leuk dat je het op deze manier invult. Ik wens je het beste weer en de mooiste momenten toe en dat de groep in alle saamhorigheid haar doelen moge halen.
Graag gezond weer terug!
Groet,
Harm -
30 April 2012 - 18:23
Flinke Iversen:
Wim, Hvordan kan man udvælge så rædselsfuld en sang til så stort et cykelløb? -
30 April 2012 - 18:38
Magda Johannesen:
Wim; Flinke Iversen må godt nok sige at du ikke har den stor smag så. Hvis du lige frem synes at sangerinden er vammel. Sangen er ikke dårlig og sangerinden er da perfekt til netop dette nummer. Du kan jo vælge ikke at se eller høre på den igen. Osse når løbet starter Bergen. -
30 April 2012 - 20:10
Ger Roosjen:
hoi Wim,
geweldig Wim, zo'n avontuur en je hebt meteen al aardig wat Noorse contacten zie ik
groeten van Ger -
01 Mei 2012 - 14:17
Zwier:
De laatste week voor Wim's vertrek zijn we nog in NIVONhuis Allardsoog. Ik zal speciale maaltijden voor je verzorgen die de spieraanwas sterk bevorderen. Mooi man! -
01 Mei 2012 - 15:46
Dr. Fienkensiper:
U mag, mocht u tijdens uw reis onverhoopt in geestelijke nood geraken, gebruik maken van een gratis online-consult via fienkensiperredt.nl.
Desondanks wenst ons team u een vlekkeloze tocht. -
01 Mei 2012 - 19:37
Janny:
Wim, sukses met je laatste loodjes!
Hele goede reis,véél genieten en met veel mooie verhalen terug komen.
Toi Toi Toi.
Janny -
01 Mei 2012 - 19:37
Herbert:
Leuk en interessant om op deze manier van je wel en wee op de hoogte te blijven. Veel plezier met de voorbereiding ook, en vergeet niet naast dingetjes kopen en downloaden de voorbereidende kilometertjes weg te trappen... -
03 Mei 2012 - 07:58
Sietske:
Alvast een goede reis em pas goed op jezelf -
06 Mei 2012 - 18:00
Hilde:
Hoi Wim, Super stoer, joh, we hebben even de route bekeken en het is een eind. Heel veel succes en plezier gewenst. -
20 Mei 2012 - 14:49
Arjan Robben:
Wim, bedankt, jouw reisfoto's geven mij troost!