Geen grintpaden meer - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Wim Weeseman - WaarBenJij.nu Geen grintpaden meer - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Wim Weeseman - WaarBenJij.nu

Geen grintpaden meer

Door: wim

Blijf op de hoogte en volg Wim

09 Juni 2012 | Denemarken, Kopenhagen

hoi

vandaag een rustdag. hut gehuurd in lokken bij hirtshals.
Het gaat weer prima met me na mijn ziekteperiode. Gisteren na bijn een hele dag in de regen te hebben gefietst stond er 140 km op de teller. Niet slecht in heuvelachtig terrein en totaal 125 kg vooruit duwen.
Het traject door denemarken is schitterend maar ik heb de grintpaden afgezworen. Je moet een vorm van masochisme hebben om dit leuk te vinden.Je komt dan wel door prachtige natuurgebieden maar ben het snel schijtzat.
Het alternatief is dat je parallel aan de route een alternatieve weg kiest. Nadeel is dan wel de hinder van het autoverkeer.

Tochtplanning:

Hierbij is het belangrijk rekening te houden met : het weer, de beschikbare campings of jeugdherbergen.
Met dank aan Rutger die alle kaarten op mijn smartphone met het traject heeft gedownload bereid ik dagelijks de planning voor.
Vaak lukt het wel de weg te vinden , anders zijn de Deense dames zeker bereid mij te helpen.

Vanavond volg ik hier in oranjetenue de wedstrijd.

Tot zover, groet, Wim

• 09 Juni 2012 - 08:46

Laurens:

Hallo Wim

Mooi dat nu alles voorspoedig verloopt.
    Alleen jammer van het weer. Een schrale troost in Nederland is het niet beter.
    Vanavond geen ruzie maken met de Denen.

• 09 Juni 2012 - 09:14

Bert:

Ik denk dat vele mensen de hele tocht als een vorm van masochisme beschouwen pap! Mooi dat 't weer goed met je gaat en veel plezier!!

• 10 Juni 2012 - 08:17

Judith:

Heb je gister snel je oranje shirt uitgetrokken en mee gefeest?

• 10 Juni 2012 - 17:41

Harm:

Ik bespeur een kentering: met blonde schone, met blaasontsteking, naar zonder klaphekjes en zonder grintpaden.
    Gelukkig wel weer met Deense dames die de weg wijzen. Waar zijn de mannen gebleven? Petje af, maar dan niet voor het NL team :) Goede voortzetting.

• 14 Juni 2012 - 21:08

Janny:

Hoi Wim,
    Hoop dat je verder verschoond blijft van pech-want dat is niet leuk, lijkt me.Wens je zonneschijn en aangenamere temp. en een fijne voortzetting.
    Groet Janny