weer op weg

Door: noordzeeronde

Blijf op de hoogte en volg Wim

04 Juni 2012 | Denemarken, Esbjerg

hoi

de antibioticakuur heeft geholpen dus ga ik morgen weer op weg. ik had geluk dat ik in e
sbjerg was met alle voorzieningen.
het is hier nog steeds fris zal iets beter worden. reden voor mij om een donzen slaapzak te kopen. de mijne geeft te weinig warmte.
ik ben erg blij met mijn e-reader ( met dank aan bert )
een mooie combi van boek en muziek.
ben lid geworden van de intern. jeugdherbergcentrale .
een prima alternatief met shitweer.
tot nu toe zag mijn dag er ongeveer zo uit:
vertrek rond 9 uur. daarna met geregelde pauzes tot 4 uur fietsen, tent opzetten, boodschappen doen,
eten en daarna lezen of kletsen met iemand

tot zover eerst maar weer groeten wim

• 04 Juni 2012 - 14:47

Gerbert:

Kop der veur en veel cranberrysap mee voor onderweg.

• 04 Juni 2012 - 14:55

Bert:

Mooi man! De foto's staan erop hoor trouwens! Rustig aan en heel veel plezier.

• 04 Juni 2012 - 15:04

De Zwarte Pijl:

moio,
    door je blaas én door de dagafstanden van m'n broer Dirk zit hij je nu waarschijnlijk op de hielen. zondagavond was 'ie tot bij Husum gekomen. z'n telefoonnummer is 06-13441796. misschien is 'ie bereid tot wat knechtenwerk voor jou. doe 'em de groeten en doe eerst rustig aan.
    succes!

• 04 Juni 2012 - 17:27

Judith:

Die Hard!

• 04 Juni 2012 - 18:01

Zwier:

Inmiddels heb ik een reserve blaas (een varkensblaas uit het abattoir van Terwispel) naar Kopenhagen verzonden. Deze kunnen we wel monteren bij recidive.
    Zwier

• 04 Juni 2012 - 18:35

Bernard:

Vutter zijn is ook niet alles? Voorzichtig aan man en let op meer drinken dus. Maar dat wist je al.

• 04 Juni 2012 - 19:51

Freddy:

Hoi Wim goed te horen dat het je weer goed gaat. Kop dr veur en de blik weer op oneindig man en nu op naar de zweedse vrouwtjes.

• 06 Juni 2012 - 14:48

Ger:

hoi Wim,
    je bent al weer flink opgeschoten, fijn dat je niet meer ziek bent!
    zelf ben ik net terug uit Marokko 38 graden, 12 graden hier....even wennen.
    Het was erg leuk daar, Geja kent er veel mensen, bij wie we thuis gweest zijn.
    Geniet van je avontuur,Wim!
    groeten van Ger

• 06 Juni 2012 - 15:57

Carla:

Hoi Wim,
    Je bent weer op weg lees ik mooi zo. Hoorde gisteren van Bernard dat je ziek in Denemarken lag gelukkig kun je nu weer verder. Ben je in je hoofd al los van de wijkpost lijkt mij dat dit vrij snel gaat vooral als er zoals in jou geval een heleboel andere leuke (wat lees ik toch steeds over een schone dame) en spannende dingen voor in de plaats komen.
    Genieten Wim!

• 06 Juni 2012 - 16:56

Aaf En Henk:

Goed dat je je weer beter voelt. 't Is hier ook snert weer, dus wat dat betreft mis je niks. Heb je zo nu en dan reisgenoten? Goed idee, de jeugdherbergen, om even wat meer luxe te hebben. Wat zijn dat trouwens voor grote mannen op de dijk? Doet me denken aan de vrouw van Lot, maar dat heeft er vast niets mee te maken. We hopen je de hele reis te volgen. Goeie reis en hopeleijk wat beter weer.

• 06 Juni 2012 - 19:53

De Zwarte Pijl:

Wim, je kunt vanaf nu rustiger aan doen.
    het Rondje Groningen is uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum in het voorjaar van 2013. een Kerstviering met de Brusselse Schone in Kiel (op je terugweg) zou een mooie afsluiting van dit sprookje kunnen zijn.