Geen grintpaden meer
Door: wim
Blijf op de hoogte en volg Wim
09 Juni 2012 | Denemarken, Kopenhagen
vandaag een rustdag. hut gehuurd in lokken bij hirtshals.
Het gaat weer prima met me na mijn ziekteperiode. Gisteren na bijn een hele dag in de regen te hebben gefietst stond er 140 km op de teller. Niet slecht in heuvelachtig terrein en totaal 125 kg vooruit duwen.
Het traject door denemarken is schitterend maar ik heb de grintpaden afgezworen. Je moet een vorm van masochisme hebben om dit leuk te vinden.Je komt dan wel door prachtige natuurgebieden maar ben het snel schijtzat.
Het alternatief is dat je parallel aan de route een alternatieve weg kiest. Nadeel is dan wel de hinder van het autoverkeer.
Tochtplanning:
Hierbij is het belangrijk rekening te houden met : het weer, de beschikbare campings of jeugdherbergen.
Met dank aan Rutger die alle kaarten op mijn smartphone met het traject heeft gedownload bereid ik dagelijks de planning voor.
Vaak lukt het wel de weg te vinden , anders zijn de Deense dames zeker bereid mij te helpen.
Vanavond volg ik hier in oranjetenue de wedstrijd.
Tot zover, groet, Wim
10 Juni 2012 - 12:41
Rutger:
Mooi te horen Wim dat je het weer wat beter maakt & dat het lukt met de digitale kaarten. Veel succes & plezier! -
10 Juni 2012 - 17:50
Henk Pater:
Hoi Wim,
Dat schiet al lekker op zie ik, fijn dat je weer hersteld bent en de tocht voort kan zetten. Nou dat oranje shirt van jou heeft helaas niet geholpen, je zult je wel belabberd gevoeld hebben tussen de Denen. Hier was het een redelijke tot mooie dag vandaag, hopelijk kan jij met zulk weer de tocht morgen ook weer zo voortzetten. Ik zou zeggen hou je taai ik laat nog wel weer wat van me horen.
Groeten Henk Pater -
15 Juni 2012 - 20:04
Herbert:
Ga zo door Wim: een keer zal het zomer worden ook in Denemarken en Noorwegen straks. En laat de Denen nou beter spelen dan de Naderlanders. Heb jij mazzel. -
25 Juni 2012 - 11:38
Jan De Jonge:
Hoi Wim,
Leuk je pagina gevonden te hebben. Wens je succes met je reis, jammer dat ik je afscheid op het werk gemist heb. Zal je reis met veel interesse volgen.
Jan.